February 9, 2013

Gambit Pilihan Tersingkir Fear Factor Ep. 7Adakah Gambit Tersingkir Malam ini dalam Fear Factor Selebriti Malaysia?Dalam episod 6,Gambit dan pasukannya melakukan provokasi dan menyebabkan mereka dibenci oleh tindakan yang kurang matang itu.Malam ini,episod 7 bakal menemui peminat Fear Factor Selebriti Malaysia di Astro Ria(104) jam 9 malam.Siapakah yang bakal tersingkir, segalanya akan terjawab pada malam ini.

Berdasarkan video promo memperlihatkan aksi minggu ini lebih dashyat jika dibandingkan dengan aksi sebelum ini maklumlah sudah sampai minggu 7 dan tentunya cabarannya akan lagi mencabar.Cabaran kali ini dilihat seperli lebih banyak bermain dengan air.Mungkin kali lebih mencabar dari cabaran air yang sebelum ini seperti episod 6 yang hanya menguji peserta mengambil barang dalam bekas berisi ketam dan belut.


Pastinya setiap dari anda mempunyai pasukan pilihan untuk menjadi juara Fear Factor ini.Pasukan pilihan SS semestinya Elfira Loy dan Ajak.Harap2 Elfira Loy lakukan terbaek untuk malam ni..hahahahaa...

Silang kaki sambil senyum..cair bebbb..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Top 5 Pemberi Komen

Terima Kasih Melawat!!

Ping Site d Sini

[ Click Pada Saya ]

Copyright © Blog Dunia HIBURAN SPECIAL Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger